Fórumok
| GYVOnline :: Fórumok :: Jelenlegi vasutasok :: Túrák, táborok |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Táborindulók | ||
| Oldal: << | |
|
Moderátorok: biaggio, Szby, tejfog, zfekete, Kalócz, Slowly, Füsti
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Annácska |
|
||
![]() |
2008. III. turnus Aladdin A Félember című dal dallamára Agrabáhban ébredés, meseszép a táj, Aladdin a szőnyegén, Hűvösvölgybe száll. Refr. 1. A faházak hűvösén csíny és móka vár, a táborlakók Füsti nélkül rosszcsontok csupán Refr. 2. Két hét táborra fel, három, hét, nyolc mind jó haver És majd együtt, egy turnuson át csoda vár Nem is létezik szebb kivánság Szoli, fürcsi, T.U.R.H.A. team jön egymás után. Habanák és DZSTK Na ez a Dzsinn talány Refr.1 Refr.2 sokszor <font color= |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| ` » Mäx « ´ |
|
||
![]() |
2008. V. Turnus Grand Hotel d' Notre Dame Eggyütt a táborban Veletek úgy, mint sohasem Hotelünkben két héten át. Ez az a hely, hol mindent szeretek Wellnes Centrum s étterem vár. Szép a szobám. Párizsban repül a nyár. Így jobb, ha megérted, Felpezsdül a véred, Erre vártál már. Refr.: Két hét a táborban, Grand Hotel a városban. Rég erre készültem, S végre meg érkeztem. Két hét a táborban , Viktor vár a szállóban. Kérlek korán reggel, soha ne ébressz fel! Eljötta nap, késza bizber. Szolgálatba megyek a kilenccel, Ma ügyeletben a tizennégy, A tizenöttel starndolhatnék! Újabb beosztás, Rendelkező rég voltam már Normafán! És ez jó, nincs e poszthoz hasonló! Refr. Ilyen a hotelem, Sohasem feledem, Veletek olyan más, Kell a folytatás!!! Refr. IX-XIV-XV 2008.08.12-26 ~ Mäximilian ~
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| alili |
|
||
![]() |
2008. IV. turnus: IV, V, XII PlayStation (Heaven Street 7- Dél Amerika dallamára) Kedden megérkeztem PlayStation-re egy más világba Ez a hely ami elvarázsol 14 napra 100 játék összegyűlt és 20 faházba szétterült és megkezdte a kipakolást. Vajon süttesem-e pókhasamat aranybarnára, vagy tegyek egy kis mosószert a felmosórongyra a legjobb lesz ha felveszem a kedvenc ingemet és szabályosan menetelek. Refr.: 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király (Tá-bor-in-du-ló) Micsoda eszméletlen bulit tartok a faházamban legalább is két napja még ezt mondtam volna. Játékok határ nélkül, hív magával, s ettől végül haza sose mennék, felelevenednék, mindig itt maradnék. Micsoda eltökélt és igazságos táborvezér KÖRTE DICSÉRETE MINDENT MEGÉR Szerencséd van pajtás, 60 éves tortát egyél (tortát egyél)! Refr.: 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Tömör |
|
||
![]() |
alili írta ... 2008. IV. turnus: IV, V, XII PlayStation (Heaven Street 7- Dél Amerika dallamára) Kedden megérkeztem PlayStation-re egy más világba Ez a hely ami elvarázsol 14 napra 100 játék összegyűlt és 20 faházba szétterült és megkezdte a kipakolást. Vajon süttesem-e pókhasamat aranybarnára, vagy tegyek egy kis mosószert a felmosórongyra a legjobb lesz ha felveszem a kedvenc ingemet és szabályosan menetelek. Refr.: 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király (Tá-bor-in-du-ló) Micsoda eszméletlen bulit tartok a faházamban legalább is két napja még ezt mondtam volna. Játékok határ nélkül, hív magával, s ettől végül haza sose mennék, felelevenednék, mindig itt maradnék. Micsoda eltökélt és igazságos táborvezér KÖRTE DICSÉRETE MINDENT MEGÉR Szerencséd van pajtás, 60 éves tortát egyél (tortát egyél)! Refr.: 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király érdekes volt a táborkeretetek Tömör professzor! |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Andikata |
|
||
![]() |
Dávid írta ... alili írta ... 2008. IV. turnus: IV, V, XII PlayStation (Heaven Street 7- Dél Amerika dallamára) Kedden megérkeztem PlayStation-re egy más világba Ez a hely ami elvarázsol 14 napra 100 játék összegyűlt és 20 faházba szétterült és megkezdte a kipakolást. Vajon süttesem-e pókhasamat aranybarnára, vagy tegyek egy kis mosószert a felmosórongyra a legjobb lesz ha felveszem a kedvenc ingemet és szabályosan menetelek. Refr.: 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király (Tá-bor-in-du-ló) Micsoda eszméletlen bulit tartok a faházamban legalább is két napja még ezt mondtam volna. Játékok határ nélkül, hív magával, s ettől végül haza sose mennék, felelevenednék, mindig itt maradnék. Micsoda eltökélt és igazságos táborvezér KÖRTE DICSÉRETE MINDENT MEGÉR Szerencséd van pajtás, 60 éves tortát egyél (tortát egyél)! Refr.: 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király 12, 5 és 4 a végtelenbe száll - Turnusként a IV. a legnagyobb király érdekes volt a táborkeretetek Tényleg elég fura volt, de nekem a sajátunkon kívül még az I. turnusé a Karib-tenger kalózai táborkeret tetszett Andikata, Andika
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Zsuzsii :) |
|
||
![]() |
higgyétek el a miénk volt a legjobb és ezt nem elfogultságból mondom:D
Ha önmagad akarsz lenni egy olyan világban; ahol minden arról szól; hogy megváltozz; és olyan légy; mint mindenki más; akkor meg kell vívnod minden harc közül a legkeményebbet. Ember vagy; tudsz küzdeni. Soha ne add fel ! zsuzsönmayer
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Tömör |
|
||
![]() |
A II-ik turnus ifiei is nagyot alkottak!
Tömör professzor! |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Bettiii :) |
|
||
![]() |
De nem nagyobbat mint az I. turnus ifiei:D:):D
Bettiii
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| biaggio |
|
||
biaggio![]() ![]() |
A tábori élményeket is meg lehet beszélni a megfelelő topikban, de ide a táborindulókat gyűjtjük. Az "én apukám erősebb" típusú beszélgetés pedig szerintem végtelen... | ||
| Vissza az elejére |
|
||
| Vadászi Márk |
|
||
![]() |
2009 I. turnus - II., V., X. - Camp Lazlo Dallam: Katy Perry - Hot 'n' Cold BABINDULÓ 2009, I. turnus Bab, Tavas-tó, Pimpleback, cserkészek, Csíraj kavarog, közel a természet, És most, jöhet 2, remek hét, veletek, Mitől jó, kiderül, jöjj, megsúgom: (Refr.1.) Meeeert a 2, 5, 10, csobban a víz Együtt a raj, sok lesz a kacaj. Lazlo tábor, már áll a sátor, Ha kell az emlék, te légy a vendég. (Refr.2.) Tudod Peti bácsi tetten ér, Ha az ügyeletes épp henyél Ez az I. turnus, a cserkész kurzus, Babcsírázás, lazlofelvonás 1 Örs, 3 raj, de nagy itt a ricsaj. Gyakran felhangzik az a dal: "Ajjajjjajjj" Halihóó, ügyelet! MIZU most veletek? Kemény a szoli, de pihenni Vagány! Refr.1.: Meeeert... Refr.2.: Tudod... Kétszer öt az tíz, bizony ez még így is stimmel. Kendők, tele bendők, szép emlék a tááááááboooooor. (Részlet:) Bab, Tavas-tó, Pimpleback, cserkészek... Refr.1., 2.: Meeeert... [ Módosítva 2009 júl 03 p, 11:18 ] Vadászi Márk |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| matteo |
|
||
![]() |
Táborinduló 2009. II. turnus 2009, június 30.-július 14. Oroszlánkirály tábor A Papírkutyák dallamára Hétköznap unalams élet, Suliból túl sok már, Csak várj amíg újra, A lópokrócod lent az ágyon vár! Kedden majd Hárs-hegyen szolgálsz Fáradtan bakterként A pihenőn durmolsz Az ügyeletben néha kicsit félsz Refr.: Megunni sose fogod, 14 pörgős nap az évben. Most végre együtt vagyunk, Minden nap a mi napunk, Újabb móka vár! Oroszlánkirály, á-á-áááááá Szívünk szerint mindig együtt maradnánk! Oroszlánkirály, na figyelj már, Végre összegyűlt az összes zsiráf lány! Oroszlánkirály.á-á-áááááá Pumba,Szimba,Zazu tábor táncot jár! III.,VIII. és XIV. Hüviben mind együtt él, Miért is kéne más?! Szavannán porzott a csorda, egy hiéna lesbenn állt, De István bácsi tudja, 120 gyerek nyerte a harcot már! Hakuna nekünk a jelszó, Az érzés mindig vár! Csak élvezd a tábort! A szíved mélyén szép emlékbe zárd! Refr.2x
[ Módosítva 2009 júl 17 p, 12:11 ] |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| zsofi9 |
|
||
![]() |
A mi tábor indulonkat még nem láttam úgyhogy gondoltam leírom: Táborinduló 2009 III. turnus IiViX 1-4-9 (Kaukázustól a Szalai Évára) Irány az űr a mi új galaxisunk 3000-ben járunk s kipakolunk IiViX bolygón él három kolónia senkinek nem kell már unatkoznia! Ügyelek én s naponta taposok a természetért! Pihenő nap a strandon a jó! Bekerülsz a zuhany alá, s jön a takarodó! De párszor terítettél már és százszor raktál rendet. A nyáron téged is vár IiViX, a város Hűvösvölgyben! Refr.: Fénysebbességre kapcsolva hipertérbe ugorva. Csillagkapun átlépni egy szkafanderben űrsétálni egy-négy-kilenc háromezer- száznegyvenkilenc Harmadiknap szolgálatban a helyed, a kancellár osztja ki a szerepedet. Napi parancs mondja meg a holnapod, díszpolgári címet vajon most ki kapott. Vacsizok én, s nekem a pótvacsora sosem elég aludni tér a többi lakó, bedugunk a paplan alá Te lopakodó! Az ágyad visszahúzna még de tornáról ne késsél A büfé nyitva áll már az Orbit partyn almát igyál Refr. Száznegyvenkilenc év elszállt, a Földön várnak már ránk A tábor véget ért már ezt az élményt szívedbe zárd! Refr. ...egy szkafanderben űrsétálni! 3x Egy szkafanderben sétálni az űrben Zsófíí |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| csücsi^^ |
|
||
![]() |
nagyon jó volt a táborindulóóó!!! csak kár, hogy nem énekeltük el sokszor...
"Mindig higgy magadban, de soha se bízd el magad!" Smiley World
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Karesz |
|
||
![]() |
"Szavannán porzott a csorda, egy hiéna lesbenn állt, De István bácsi tudja, 120 gyerek nyerte a harcot már!" Nekem ez volt a kedvencem...
Tóth Károly |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Rekk |
|
||
![]() |
2009. V. turnus XI-XIII-XV. Hey Arnold tábor:D Otthon már úgy untam én, Vártam, hogy mi jöhet még, Eljött az idő, hát indulok én, Városunk kis főterén: Hey Arnold! Így szólok én, Egy dolgot bánok csak, miért két hét.... Ha IklaDDalkiban jársz, Gondolj mindig arra, A szemét nálunk nemcsak egy, hanem különböző fajta, Erre figyel a tizenegy, tizenhárom s tizenöt, Ha szétnézel, jókedvet látsz mindenütt! Így idő nem repült még, Ki hinné, ennyi két hét, Reggel az ébredés nem megy úgy még. Ifiktől hangos a tér, Jókedvünk mindent megér: Nem kell ehhez sok csak, hogy jó legyél! A zenéd, ha meghallod jó hír, Legyél ott időre, Mert ilyenkor juthatsz könnyen el, egy távoli vidékre, A pihenőben egész messze, ügyeletben közelebb, Ha szolgálok, akkor pedig integetek. Így idő...... <font color= |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| dagyula15 |
|
||
![]() |
Hát igen megszokott V. turnus de legalább jövőre nem az lesz...
Gyulika
|
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Vadászi Márk |
|
||
![]() |
Az V. turnus táborindulója a Magna Cum Laude-Pálinka dal ritmusára íródott!
Vadászi Márk |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| drake |
|
||
![]() |
2010.II.turnus VI-VII-X BAUXITY ( BON-BON Ez legyen a mi napunk dallamára ) Itt KŐ kövön nem marad Refr 1 Ha együtt van 10 7 6 Frédi,Vilma,Enikő A hangulat karcol mint a KŐrző Itt Kő kövön nem marad Refr 2 Ha együtt van 10 7 6 Béni,Irma és Benő ( Ben-BEN XD ) Hazamenni még nem KŐ Második turnusban Még a faház is KŐből van Az időkép szerint 2 hétig ragyog a nap Nincs kedved bulizni? Gyenge vagy,mint egy ribizli. Gammer gyerkőcöket vár Bauxity. 100 gyerekkel, akikre GYULA bá ' ügyel, Gurul a tekegolyó!!! Refrének Pihenni , ügyelni KŐ Szolgálni meg Kőtelező A tábort borítja a sok murvaKŐ !!! Bauxityfőzelék, WÁÁ! Némi zöldség kéne még A büfében veszek répát Ó'CSÓÉRT. Jaj,máris fél 10 oly jó ez így Mert másnap kelni kell! Refrének Rudolf a piros orrú mészáros! |
||
| Vissza az elejére |
|
||
| Nagy Máté |
|
||
![]() |
2010.2.turnus király volt!!
Nagy Máté |
||
| Vissza az elejére |